DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvem nyder ikke at have et stykke tøj på, der er helt nyt til samlingen? Det er som om, at nyt tøj kan give noget fornyet energi og en rigtig god følelse i kroppen. Når du går i noget tøj, som du rigtig godt kan lide og føler dig godt tilpas i, vil du også have en helt anden energi i kroppen, end hvis du har noget på, som du føler dig utilpas i.

Det kan godt være dyrt at købe nyt tøj, men det behøver det ikke at være.

Køb dit tøj i et outlet

Et outlet er på mange måder ligesom en hel almindelig tøjbutik. Forskellen er, at tøjet i et outlet som regel er fra sidste sæson og derfor er til langt billigere priser. Du kan altså købe tøj, som ingenting fejler, men som er billigere end i almindelige tøjbutikker. Outlets er for dig, som er ligeglad med at følge de nyeste tendenser og trends, men som til gengæld gerne bare vil finde noget fedt tøj. Du kan f.eks. besøge danskoutlet.dk, som sælger billigt tøj til hele familien.

Sy dit eget tøj af genbrugsmaterialer

Hvis du kan lide at være kreativ og har mod på en ny udfordring, kan du også vælge at kaste dig ud i at sy dit eget tøj. Det fede ved den udfordring er, at du får noget tøj, som er helt dit eget. Du kan ikke finde noget helt magen til i nogen forretninger. Og så er der bare noget over at gå rundt i sit eget hjemmesyede tøj. Stof kan dog godt være dyrt, hvis du køber det fra ny. Derfor kan du i stedet hoppe i en genbrug og finde stofrester der. Ellers kan du sy gamle stykker tøj fra en genbrug om til noget helt nyt.