DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vaporizers eller e-cigaretter, som de også kaldes, er mere populære end nogensinde før. Undersøgelser viser, at de er mindre skadelige end almindelige cigaretter. Se her, hvordan du kommer i gang.

Hvis du er ryger og gerne vil stoppe, kan du med fordel begynde at vape. Eller dampe, som det kaldes på dansk. Gør du det, vil du have lettere ved at smide cigaretterne på hylden, og det kommer til at være sundere for dig. Men vaping er altså også en form for hobby, for der findes meget forskellige udstyr, du kan benytte dig af, hvis du vil være sikker på, at du kommer til at gå så flydende fra de rigtige cigaretter til at dampe.

En e-cigaret er ikke lige så skadelig som almindelige cigaretter

Det kan dog være svært at finde ud af, hvis ikke man er god til det. Derfor anbefaler vi, at du køber et begynder-kit. Vaporizers kaldes også for e-cigaretter. Det er dog ikke et lige så sexet navn, men det er nok godt, at de hedder det; de ér nemlig skadelige, men ikke i lige så høj grad som cigaretter ifølge undersøgelser.

Du kan købe vapers på nettet og i fysiske butikker

Du kan finde e-cigaretter på mange shops i Danmark og udlandet, men generelt bør du holde dig til dem, hvor du kan få vejledning, i forhold til hvilken e-cigaret du skal købe. Det kan du på Vape4You.dk, der både sælger e-cigaretter og e-væske.

E-cigaretter holder ikke for evigt

Før du kan dampe, skal du nemlig bruge e-væske, som du kan dampe på. Det skal fyldes i tanken på din e-cigaret, og så er du sådan set i gang. Men en e-cigaret kræver, at du vedligeholder den, for den holder ikke for evigt. Derfor bør du overveje, om du ikke skal købe noget udstyr med, som du kan skifte ud med, når du køber en e-cigaret.

EFTERLAD ET SVAR