DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Trænger dit hjem også til et friskt pust? Vi kender alle trangen til at forny, men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at give hjemmet en makeover. Heldigvis kan man gøre meget for få penge. Her er fire små indretningstips, der kan gøre en stor forskel i dit hjem.

Skift dine lamper ud

Nogle gange hjælper det at se tingene i et nyt lys – også helt bogstaveligt talt. Lyskilderne i et rum har stor indflydelse på dets udtryk, og derfor kan det gøre en stor forskel at skifte dem ud. Spisestuen kan på et øjeblik ændre udtryk, hvis du bytter lampen ud med en anden. Hvis du mangler lidt inspiration til dine nye lamper, kan du se udvalget her.

Mal en væg

Skab dybde i rummet ved at male endevæggen i en kraftig farve som for eksempel grøn eller blå. Den kraftige farve vil stå i stor kontrast til de hvide vægge og skaber blikfang. Med andre ord vil væggen være noget af det første, man bemærker, når man træder ind i rummet.

Udnyt væggene

Det er generelt en god ide at udnytte sine vægge, hvis man vil puste lidt frisk luft ind i hjemmet. Ud over at male dem, kan du dekorere dem med plakater, hylder eller andre ophæng. Hvis der allerede hænger billeder, kan du eventuelt skifte dem ud med nogle nye, det giver næsten samme effekt.

Ryd op

Hvis du gerne vil have din bolig til at fremstå mere indbydende, kan det betale sig at komme helt i bunden med oprydningen. Sørg for at alt har en fast plads, så tingene ikke kommer til at ligge og flyde rundt omkring. Hvis du har mange småting, er det en god ide at investere i opbevaringsæsker eller lignende, som du kan gemme dem væk i.