DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan være at 2020 er året hvor du samler en ny hobby op? Her på bloggen har vi mange forslag til hvad den hobby kunne være, så hvis dette indlæg ikke er i din smag, er det blot at hoppe tilbage til forsiden og bladre løs i de mange indlæg der kommer med gode idéer til hobbyer. I dette indlæg vil vi fokusere på forskellige former for træning du kan begynde at dyrke som en af dine nye hobbyer

Fitnesscenter

En af de mest populære løsninger, særligt nu her i starten af året. Fitnesscentre har mange ting som du kan bruge til at komme i gang. Løbebånd, cykler, crosstrainers, vægte og nogle centre har endda også holdtræninger du kan deltage i. Derfor kan du her få det meste og fitnesscentre dækker det behov langt de fleste har i deres træning. Hvis du vælger at satse på styrketræning, så kan det være du skal til at tage ekstra proteinpulver for at øge den hastighed du opbygger dine muskler i. Et fitnesscenter svinger meget i pris alt efter hvilket et du vælger og hvad du vil have i dit abonnement, men forvent mellem 100 og 350kr om måneden

Sportshold

Du kan også vælge at melde dig ind på et sportshold. Du følger måske en sportsgren i fjernsynet eller har førhen gået til noget i dine yngre dage. Det kan være en god måde at få sig et nyt netværk og et nyt fællesskab på ved at melde sig ind i en sportsklub. Med en sportsklub har du et årligt eller halvårligt kontingent som kan variere meget og derudover så er der nok 1-2 træninger om ugen med kampe i weekenden.

Motion i det fri

Klart den billigste løsning. Hvis du f.eks. vælger at du vil begynde at løbe i det fri, så kræver det blot noget løbetøj og et par løbesko som også med en god kvalitet kan klares for omkring 1000-1500kr og så har du udstyr til at holde i lang tid. Løb i det fri er også en af de mest fleksible former for motion da der ikke er nogle faste træningstider eller åbningstider du skal tage hensyn til.

DEL
Tidligere artikelForddyb dig i din hooby
Næste artikel