DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du har en indre gør-det-selv mand eller blot er vild med at sidde og nørkle med teknik, er der mange gode grunde til selv at bygge en højtaler, ikke mindst økonomiske grunde. Som du nok ved, er det ikke svært at finde en højtaler til få hundrede kroner, og i forhold til økonomien i dette, så kan du naturligvis ikke hamle op med det.

Er du derimod ude efter et sæt kvalitetshøjtalere, hvor alle de indvendige komponenter og filtre er af højeste kvalitet, så begynder det at være muligt at spare mange penge. Selvom det kræver lidt viden, og fingersnilde, så er det rent faktisk lettere end du tror, at komme i gang med bygge en kvalitetshøjtaler.

Komponenterne til at bygge en højtaler kan du købe her, mens pladerne du skal bruge til at bygge dem, kan købes i stort set alle byggemarkeder. Hvis du har en rundsav (eller gode arme), kan du sagtens selv skære plader til, men ellers kan du få byggemarkedet til at gøre det for dig. Vælger du denne løsning, er det naturligvis helt essentielt, at du afleverer de helt præcise mål til dem.

Når du har den valgte størrelse til højtaleren, er det blot at få boret/savet huller til enhederne og få kasserne limet sammen. Hvis du vil have den optimale lyd bør du ikke benytte hverken søm eller skuer, men et på dykker af træ, giver ikke nogen problemer i forhold til lyden.

Hos Bekent.dk der også forhandler alt i enheder til selv-byg højtalere, kan du finde en e-bog der trin for trin viser dig, hvordan du laver en højtaler. Det handler nemlig i høj grad om at vælge alle de rigtige elementer fra start, hvilket tæller alt fra komponenter til filtre, træsorter og meget andet.

Så hvis du er klar til at tage din hobby med lyd til næste niveau, så er det stedet at besøge hvor at komme godt i gang.