DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

En pocketbike er en motorcykel i miniatureudgave. Den var særdeles populær i starten af 00’erne, men efter det faldt populariteten en smule. Det lader dog til, at den er ved at være fremadbrusende igen. Her er alt, hvad du skal vide om den lille motorcykel.

Når du køber en pocketbike, er det ikke for at køre rundt på vejene. Det er nemlig ikke lovligt at færdes på offentlige veje på en pocketbike. Til gengæld kræver det heller ikke et kørekort at føre en pocketbike, og det er nok derfor, den er blevet så populær. Prisen samt det faktum, at du ikke skal tage et dyrt kørekort, før du må køre på den.

Hvor gammel skal du være for at køre på pocketbike?

I og med at det ikke kræver et kørekort at køre på pocketbike, er der ikke nogen lovgivning i forhold til, hvor gammel man skal være for at køre på en. Vi anbefaler dog, at du skal være over 16 år, som det også kræver, før du må køre på knallert på de offentlige veje.

Det er altså op til den almindelige sunde fornuft, der spiller ind. Samtidig anbefales det heller ikke at betjene en pocketbike uden først iføre sig sikkerhedsudstyr, hvis uheldet skulle være ude

Er det let at styre en pocketbike?

Som med alt andet er det let at styre en pocketbike, når først du har lært det. Indtil da er det svært at køre på en pocketbike. Der er dog også visse vanskeligheder forbundet med at kørte den lille motorcykel, netop fordi den er lille. Det er eksempelvis svært at dreje.

Hvad koster en pocketbike?

Dette er svært at give et endegyldigt svar på, idet de ofte bliver forhandlet brugt, samt der findes mange forskellige modeller. Men de fås fra omkring 1500 — 10.000 kr., alt afhængigt af hvilken model du er ude efter.