DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Ejendomsservice er en ydelse, der er blevet mere og mere udbredt gennem årene. Mange andelsboligforeninger og ejerboligforeninger benytter sig af denne ydelse. På den måde er det nemt for boligforeningen at sørge for, at ejendommen bliver passet og vedligeholdt.

Uanset om man er en ejerforening eller en andelsforening, er der mange ting man skal sørge for. Trappeopgangen skal vaskes en gang om ugen, taget og murværket skal vedligeholdes, og det samme gælder døre og vinduer. Herudover er der mange andre ting, som vi vil komme ind på her.

Hvad dækker begrebet ejendomsservice over?

Ejendomsservice dækker over en bred vifte af opgaver, lige fra trappevask til viceværtordning, gårdmandsordning, fliserens, facaderens og assistance ved vandskader.

Alle de nævnte funktioner er vigtige for, at en ejendom fungerer. For eksempel er det vigtigt, at trappeopgangen bliver vasket en gang om ugen, så den altid fremstår ren og indbydende, når beboerne kommer hjem. Trappeopgangen er det første, man møder på vej ind til sin bolig, og det er ikke rart at komme hjem, hvis den ikke er ren.

Du kan læse mere om de mange forskellige ydelser på http://www.gladejendomsservice.dk/. Det er helt op til bestyrelsen i boligforeningen, hvilke opgaver de vil lægge ind under en ejendomsserviceordning.

En viceværtordning er en væsentlig del af ejendomsservice

En vicevært er traditionelt en person, der tager sig af mange forskellige funktioner i en ejendom. Tidligere havde de fleste ejendomme en vicevært, som også boede i boligforeningen. Efterhånden er det dog blevet mere og mere almindeligt, at denne funktion bliver lagt ud til et professionelt firma.

Viceværtordningen er en vigtig ydelse indenfor ejendomsservice. Det er viceværten, der sørger for det almene tilsyn med ejendommen, og som udfører mange småreparationer i ejendommen. Herudover har viceværten mange andre opgaver, som er vigtige for, at hverdagen i ejendommen fungerer. Med andre ord, så er en vicevært helt uundværlig.