DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er mange gode grunde til at have en hobby, men hobbyer kan være mange ting, og det behøver ikke nødvendigvis være forbundet med at sidde og bygge modelfly eller løbe rundt i en skov for at finde ting der er gemt. En hobby kan også være en livsstil, og det kan også en hobby at få en sundere livsstil.

Selvom det måske lyder som en lidt kedelig hobby, så behøver det bestemt ikke være tilfældet, det kan nemlig sagtens blive en sjov hobby at få op i sin sundhed. Det kan være at du får børnene eller din mand/kone/kæreste med på legen, og jeres hobby kan blive en intern dyst.

Tænk økologi med ind

Sundhed handler en masse om hvor meget vi bevæger os, hvad vi putter i munden og at vi ikke ryger og drikker, men det handler om også om meget andet. Det kan eksempelvis være at vælge økologi i det omfang at det er muligt.

Vælg især økologiske grøntssager, kød og generelt mad produkter når du kan dette, men tænk også økologisk, når du skal vælge tøj til dine børn. Det danske mærke petit crabe laver eksempelvis økologisk soltøj til børn, hvilket er godt når det bliver sommer.

Konkurrence er sundt

Lidt konkurrence har aldrig skadet nogen, og hvis hele familien er hoppet med på sundheden som en hobby, kan det være en rigtig god måde at motivere på. Invester i skridttællere eller aktivitetsarmbånd, så i kan holde øje med hvem der bevæger sig mest i løbet af den dag.

Den slags kan let gøre det lidt sjovere for især børnene, hvis der er konkurrence i at være den der bevæger sig mest. Der kan også være en præmie forbundet med at være den der bevæger sig mest – det kan I gøre lige som I vil.