DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er flere og flere af os, der begynder at have en stigende interesse for haven, og nogle af de mange ting den tilbyder. Havearbejde kan være hårdt, men det kan samtidig være afstressende og nærmest mediterende. Det er som at træde ind i en lidt anden verden, end den man færdes i til dagligt. Derfor er det en rigtig sund have. Men hvis du ikke er født med grønne fingre og ikke lige har skuret fyldt af haveredskaber (som du kan købe her) – hvad gør man så for at komme i gang.

Hvad vil man med haven?

Det første man skal overveje er, hvad skal der være i sådan en have? Der kan være mange ting man gerne vil inkludere, og det afhænger også meget af hvilket type man er. Nogle har grønne fingre og andre har bestemt ikke. Derfor kan det også svinge meget hvilke ting og hvor meget du skal have. En simpel terrasse med lidt blomster og ellers så bare en fin græsplæne kræver ikke meget opmærksomhed og kan næsten passes af alle. De skal bare lige vandes blomster en gang i mellem hvis det ikke regner nok.

Samtidig er der nogle der gerne vil gå all in og have det bedste af det bedste i haven og gerne have mange forskellige planter der springer ud på forskellige tidspunkter så man dermed altid har en flot og nydelig have at kunne vise frem. Det inkluderer selvfølgelige også at man har et drivhus, som man kan plante sine egne eksotiske frugter og grøntsager i man kan bruge til salater og andet godt i løbet af sommeren og efteråret. I et drivhus kan du f.eks. selv gro tomater, agurk, chilifrugter, meloner, vindruer og meget andet alt efter hvad du godt kan lide.