DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Kigger man udenfor de danske vinduer lige nu, oplever man, at vintergækker, erantis og tulipaner kæmper sig op gennem muldjordens forfrosne overflade. Ja, foråret er på vej, og det giver ny energi til nye projekter.

Og der er rigeligt der skal laves i huset nu. Både ude og inde skal der forberedes til sommerens komme. I haven skal der gøres klar til nye planter, drivhuset skal gøres rent og der går ikke længe før der skal slåes græs første gang.

Stuen skal have ny energi

Indendørs er der også masser man kan gøre for at give hjemmet fornyet energi. Mange giver væggene en overhaling med nyt maling, men 2017 bliver året, hvor de positive ting fra haven, skal med ind i stuen. Hvorfor ikke skifte stuens tapet ud med sommerfarver a la erantisens smørgule glød eller du skal måske ligefrem finde en blomst til væggen. Hos Nicetapet.dk forhandler man alverdens wallstickers, som vi vurderer bliver den helt store trend for indretning i år.

Måske du holder af de mange fugle, som lige nu vender tilbage til de danske skove og haver. Disse små vidundere, kan du også få som wallsticker. Se bare denne, hvor havens små fugle kommer til live i stuen. Den giver en dybde og et spil i rummet, som man ikke får med normal tapet eller f. eks fototapet.

Tapet er også en mulighed

Bevares, et nyt stykke tapet, kan virkelig også gøre meget for stuen. Men her handler det i høj grad om hjemmets personlige stil. Kan hjemmet for eksempel bære et flerfarvet tapet, eller skal man satse på “bare” at male i én farve.

Mulighederne for at tage forårshavens energi med ind er mange. Wallstickers er én mulighed, tapet en anden, men det kan også være, at du skal satse på at tage havens høst med ind. Lige nu kan du høste tulipaner, påskeliljer, vintergækker og erantis, men snart får du også troldegrene og andet godt, til at pryde dit hjem.