DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Med sommeren godt på vej venter to af de ting, vi danskere holder allermest af; solrige sommerdage, hvor man godt vil se lidt godt ud, og lange sommeraften, hvor havearbejde og hygge slider på negle og hænder. Men heldigvis er der en hemmelig vej til både at kunne nyde de lækre sommeraftner, men også et hobbyprojekt, som giver skønne negle og hyggelige stunder med veninderne.

Det er blevet mere og mere populært med kunstige negle, for hvor mange kvinder tidligere har ofret mange tusinde kroner på pedicure på klinikker, og tidligere har kastet sig ud i selv at pleje neglene, så er det i dag blevet noget nemmere og ikke mindst noget mere æstetisk oplevelse at arbejde med de kunstige negle.

Sådan kommer du i gang

Mange online webshops tilbyder i dag en nem og billig introduktion til det at lave kunstige negle. Hos det danske nail4you.dk sælger man startsæt til kunstige negle. Og herfra er det egentlig kun valget for hvilken type af negle, du skal have påsat:gele negle eller akryl negle.

Gelenegle er gode at vælge fordi de er meget holdbare, og så er det klart den nemmeste at de to typer at give dig i kast med. Gele neglene hærder først, når de udsættes for UV-lys, og det er et materiale, som opfører sig nærmest naturligt.

Akryl negle er lidt anderledes i den forstand, at de skal påføres med lim, og så er de mere hårde i materialet. Det betyder for det første, at de er mere holdbare, mens de også virker mere hårde og massive. Det kan altså mærkes, at de er falske, men de ser virkelig godt ud og i lang tid.

Skulle du have behov for en indføring i det, så er et negle kursus måske en god indføring for dig. Der er mange leverandører af disse – og så er du altså godt i gang.