DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan godt være, at du ikke lige selv er voldsomt bekendt med begrebet, men hvis du ellers færdes en del på de sociale medier Facebook og Instagram, er der en god sandsynlighed for at du er stødt på det. Det er nemlig en hobby, der er rigtig mange der har taget til sig, så det store spørgsmål for dig der ikke kender til det, er naturligvis – hvad pokker er det nu lige geocaching er?

Det helt korte svar er, at det er en form for avanceret skattejagt, hvor man skal finde en form for beholder og skrive sit geonavn på og efterlade den. I modsætning til en mere almindelig skattejagt, skal man altså ikke tage skatten med, men efterlade den, så der er andre der kan have glæde af at skulle finde den.

Mere end 30.000 i Danmark

Skattene bliver lagt ud af andre geocachere, og man skal ikke være bange for at der ikke er nok, det forventes at der er mere end 30.000 der er aktive med hobbyen. Der er forskellige sværhedsgrader, så mens nogen skatte næsten ikke er gemt, kan man bruge timer på at finde andre, så der er noget for et hvert niveau.

Vælg den rette mobil

Hvis du vil kaste dig over hobbyen, så er det en god ide at vælge den rette mobil til opgaven – og du kan finde prissammenligning af mobiltelefoner her. De fleste vælger dog at benytte decideret GPS’er fra eksempelvis Garmin eller TomTom, men du kan altså også bruge en smartphone, der har indbygget smartphone, især som begynder.

En sund hobby

Geocaching er en rigtig sund hobby, da det sørger for at man får bevæget sig, og at man kommer udenfor og får frisk luft. Det er en god aktivitet for hele familien, hvor både forældre og børn kan være med.