DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Haven er en livlig og farverig forlængelse af ens bolig. Her kan man nusse om sine planter og se dem spire og gro. 

Det er også et sted, hvor man kan trække stikket og have hyggelige stunder med familie og venner. Ungerne elsker at lege udenfor og de voksne kan slappe af på terrassen.

Med et bålfad kan man nyde hyggen og havelivet langt ud på aftenen. 

Giv din have nyt liv med et bålfad

For de fleste er det sværere at indrette sin have end at indrette sin bolig. Ofte ender man bare med en stor rektangulær græsplæne og et par enkelte bede. 

Med et bålfad kan man dog nemt skabe et hyggeligt og stemningsfyldt rum i haven. 

I modsætning til en regulær bålplads skal et bålfad blot placeres, hvor man synes, og man kan nemt flytte det igen. Sæt et par stole rundt om fadet, og så har du et sted, der indbyder til afslapning og samvær. 

Både børn og voksne kan samles om det lille bål, varme sig, bage snobrød og riste skumfiduser. 

Når mørket falder på, lyser gløderne og flammerne op. Det er den perfekte setting til et par uhyggelige historie, fællessang på bedste spejdermanér eller bare at nyde roen og freden.  

Bålfad i forskellige udgaver

Der findes en lang række bålfade i forskellige størrelser og designs. Har du en stor familie eller mange venner, kan du med fordel gå efter et større bålfad, hvor der er plads til, at alle kan sidde omkring det. Har du en mindre have, vil et mindre fad formentlig passe bedre ind.

Er du til det moderne look, kan du eksempelvis vælge et i sortmalet stål. Du kan også vælge et bålfad i rå stål, hvis du er mere til det et industrielt design eller et i ubehandlet jern, der har et rustent look.

Du kan se flere her og finde et, der passer til din bolig, din stil og dit haveliv.