DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er igennem cyklens historie, sket enorm udvikling i forhold til funktioner, størrelser, udseende, mm. Der er kommet flere og flere cykler på markedet i dag, og en del af kan nu let og effektivt blive købt over nettet. Er du i gang med at lede efter en cykel, og oplever lidt vanskeligheder med at finde en, der passer til din størrelse? Det er forståeligt, fordi i dag findes der en del forskellige størrelser, og det gør det sværere at finde ud af, hvilken der er den rette. Hvis man køber cyklen over nettet, er der ikke samme muligheder for at prøve en masse størrelser på samme tid, som man ellers kan, når man tager et smut forbi cykelbutikken. Hertil er der nogle løsninger til dig, der kan gøre din jagt på den perfekt cykel nemmere.

Hvordan finder man den rette størrelse?

Fordi cykelproducenter er klar over problemet om, hvilken cykelstørrelse man skal have, så har de udviklet en størrelsesguide, så du ud fra din højde kan se, hvilken stelstørrelse du skal bruge til din nye cykel. Her kan du se cykel størrelsesguiden.

Forskel på børn og voksne

Der findes en guide både for børn og voksne. For børn og voksne er der nemlig forskellige faktorer man skal tænke over, når man vil købe en ny cykel. Børn vokser meget, og det kan hurtigt blive dyrt, hvis man skal købe en ny cykel, hver gang barnet vokser. Derfor kan det være en fordel at vælge en cykel, som barnet kan vokse på. Dette bliver heldigvis også taget med i cykel størrelsesguiden, så du selv slipper for at skulle regne dig frem til den korrekte størrelse. For voksne er det derimod optimalt at købe en cykel, der passer fuldstændig til din præcise størrelse. Dertil hjælper cykel størrelsesguiden dig med at finde den rette cykel.