DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Er du også en af dem, som aldrig rigtig ved, hvordan du skal få skabt dig selv en god morgenrutine i weekenderne? Men ved du samtidig, at dit hus roder, og vasketøjet skal ind i en tørretumbler, og du skal have gjort en masse i løbet af denne morgenrutine i weekenderne? Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du nemmere kan få en overskuelig weekend morgenrutine, så du kan komme godt fra start – selv i weekenderne.

Få styr på dine pligter

Det kan virke rigtig uoverskueligt, når man skal nå en hel masse på weekendmorgenerne, inden dagen rigtigt går i gang, og børnene pludselig kræver din opmærksomhed. Her kan et god morgen-hack være, at sætte en af de mange vaske over fredag aften lige inden, du går i seng (så er det klar til en tørretumbler dagen efter). Så kan du gå i seng med den viden om, at vaskemaskinen kører, mens du sover. Så er tøjet rent og vasket til dagen efter, hvor du så kan sætte det ind i en tørretumbler. Så kan du med ro i maven allerede vide, at du har opnået en af de store ting, du gerne vil nå på din weekend morgen – vasketøjet. Så skal du ikke hele dagen bekymre dig om, at dit tøj først skal vaskes og derefter ind i en tørretumbler.

Det er okay at tage den med ro

Husk også at det er helt okay at tage den lidt med ro på dine weekendmorgener. Det kan du for eksempel gøre ved at vente lidt med at tage dit tøj på og bare nyde, at du kan gå lidt rundt og hygge med familien i en morgenkåbe. Så kan du for eksempel ordne vasketøjet ved at komme det ind i en tørretumbler i din morgenkåbe, eller du kan fikse morgenmaden i din morgenkåbe.