DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der kan være flere grunde til, at man vælger at bo i lejlighed. Der er f.eks. nogle, der synes, at der hører alt for mange opgaver med til at have et hus. Det kan også være, at du har samme grund til at have bosat dig i en lejlighed. Der er også mange skønne fordele ved at bo i en lejlighed. Du skal f.eks. ikke sørge for så meget andet, end at der er rent ved dig selv. Der er dog nogle steder, hvor man også skal hjælpe med at vedligeholde fællesområderne. Det er måske ikke lige det, som man har drømt om, når man flytter i lejlighed.

 

Hyr hjælp udefra

Det er meget sandsynligt, at der også er andre af dine naboer, der synes, at det er vildt irriterende, at man skal hjælpe med at vedligeholde fællesarealer. Det kan f.eks. være, at I deler en baghave, hvor I skiftes til at slå græsset. Det kan også være, at I har en ordning med, at man skiftes til at vaske trappen. Måske du skal tage en snak med dine naboer om, hvorvidt I ikke skulle tage at finde en anden løsning?

 

Få ejendomsservice til boligen

Hvis du ikke har hørt om ejendomsservice før, så er det altså en slags forretning, hvor der kommer nogle og tager sig af de fællesområder, der hører til en opgang. Det betyder altså, og at du og dine naboer fremover slipper for selv at skulle vedligeholde fællesområderne. Læs mere her, hvis du tænker, at ejendomsservice kunne være noget for dig og dine naboer. Du kan altid prøve at skrive et brev, som du ligger i dine naboers postkasse med forslaget. Du kan også invitere over på en middag, hvor du præsenterer din idé. Der kan være flere måder at gøre det på, og der skal nok være nogen, der er enige med dig.