DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Lige nu boomer boligmarkedet, og salget går hurtigere end aldrig før – det kommer dog lidt an på, om man bor i det rigtige postnummer.
I Nordjylland i de lidt mindre byer kan det stadig tage lang tid at få solgt sin bolig, så når der endelig kommer en potentiel køber, er det med at få boligen til at fremstå så godt som muligt.

Mange kigger når de kører forbi

Det kan være du tænker at dit hus selvfølgelig skal være pænt når der kommer nogen til fremvisning, og dette er også korrekt. Men faktisk vælger rigtig mange også at køre forbi og kigge udefra inden de tager kontakt, derfor er det vigtigt, dit hus tager sig godt ud. Så slå græsset, fjern ukrudtet og mal carporten.
Trænger dit hus til nyt tag og tagrenovering, så overvej evt. også dette, da det kan gøre meget for dit salg.
Et nyt tag og tagrenovering er ikke nødvendigvis billig men det kan virkelig gøre noget for dit salg.
En hurtig søgning på nettet kan hjælpe dig med at få et prisoverblik over, hvad nyt tag og tagrenovering vil koste.

En noget mere billig og hurtig tagrensning i Nordjylland kan også ofte gøre det.

Få løst de værste opgaver

Når så endelig du har lokket køberen til og de er kommet så langt som til at se huset, og evt. overveje et køb så er det næste der kan spænde ben tilstandsrapporten, det er især sådan noget som rod i elinstallationer der kan skræmme købere væk, fordi de ofte tænker, at det er for dyrt at forbedre.
Her kan du vælge at få løst de små ting i forvejen og indhente tilbud på el installation i Nordjylland inden i kommer så langt, så kan du enten udbedre det selv eller oplyse køber om, hvad det vil koste at udbedre.