DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I et hyggeligt og flot hjem må der lidt pynt til. Det gør hjemmet mere personligt, hvis pynten er personlig. Så vælg gerne noget pynt, som har en betydning for dig.

Der er mange former for pynt til boligen. Du kan dekorere med planter og familiefotos. Du kan hænge billeder på væggene, og du kan sætte nipsting og pokaler på hylder.

Du kan vælge at pynte dit hjem med de typiske elementer. Du kan også vælge at gå en lidt anden vej. I stedet for at hænge nogle billeder op på væggen, kan du dekorere hele væggen med ét stort billede.

Fototapet

Med fototapet kan du dekorere en hel væg med et enkelt billede. Det giver enkelhed og ro i rummet, men det springer også i øjnene.

Du kan dekorere dine vægge med en masse små billeder, eller du kan vælge ét stort. Det behøver ikke at miste personligheden, fordi du skifter til ét stort billede. Du kan sagtens vælge et, der har en historie for dig.

Der er mange forskellige fototapeter at vælge imellem. Du behøver slet ikke at tage et bestemt fototapet. Du kan vælge et, der passer til netop dig og din personlighed. Du kan bringe skoven ind i dit hjem, eller du kan få din hobby op på væggen.

Anderledes pynt

De fleste dekorerer deres vægge med fotos og billeder, som er små i forhold til væggen. Nogle hænger nogle enkelte billeder op, nogle laver en hel collage på væggen. Sådan har man gjort i mange år. Men du behøver ikke længere at gøre, som man plejer.

Med fototapet kan du dekorere dine vægge på en anderledes måde. Dit hjem kan skille sig ud fra mængden, og du kan understrege personligheden i det. Det kan desuden være rigtig smukt med et kæmpe billede, der fylder hele væggen.