DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan være svært uanset hvilken hobby det er man sidder med at finde tid til at passe det så meget som man nok gerne vil. I en travl hverdag med både arbejde, børn, studier, aftensmad og meget andet der alt sammen skal passes ind i en travl hverdag.

 

Så kunne man så tænke at der oftest ville være tid til at dyrke sin passion i weekenderne når man i hvert fald ikke skal tænke på arbejde og på at hente sin børn. Men der ligger oftest en masse andre ting som fødselsdage, aftaler med venner og ellers ender man bare på sofaen fordi man er udmattet og bare har brug for at slappe af.

 

Derfor kan det være en god idé simpelthen at kalenderføre tid til sin hobby. Der er jo en grund til at man gør op i det og det er jo fordi man synes det er enten sjovt, spændende, interessant eller måske endda alle delene. Derfor er det også vigtigt at du prioriterer tid til dig selv og det du går op i. Uanset hvordan du praktiserer din hobby så kan det være du måske skal væk fra hjemmet for at fordybe dig i det nok. Måske kan det være du skal booke et weekendophold et sted for at få ro og fred nok til at du kan være koncentreret omkring din hobby.

 

Det er i hvert fald noget vi her på redaktionen har haft godt held med igennem flere tilfælde at kalenderføre ens hobby noget mere og betragte det som noget der skal være tid til frem for noget man lige gør når der opstår et ledigt rum i kalenderen. Det har været med til at øge vores interesse og vores livsglæde fordi vi går mere tid til det vi elsker.