DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mange af os bruger utrolig mange timer på at sidde ned. Det kan være både derhjemme og på arbejdet, eller i skolen måske. For nogle er det kontorarbejde, som måske arkitekt, receptionist, tegner, bankmand og så mange flere jobs. Her kan man risikere at sidde op til otte timer om dagen, foran en computer, eller måske et tegnebræt eller andet. Det kan også være derhjemme, måske gamer du, eller måske arbejder du hjemmefra som en forfatter. I alle disse tilfælde er det utrolig vigtigt hvilket udstyr du bruger, ligesom det er i alle andre arbejdspladser eller hobbyer.

Det er vigtigt, at man sidder på en god kontorstol, når det handler om så lang tid om dagen. Det kan nemlig være utrolig usundt og dårligt for ikke kun din ryg, men også dine hofter, skuldre, nakke og så videre. Derfor er det vigtigt med en kontorstol som er ergonomisk korrekt for dig, og passer til din måde at sidde på og arbejde på.

Den ergonomiske stol

Når man skal til at købe en ny stol, og det er en stol til at arbejde i, og ikke blot en spisebordsstol eller lænestol, er det vigtigt at man kan se og afprøve den først. Ellers er det i hvert fald vigtigt at man har en god ide om stolens form og hvordan man vil komme til at sidde i den. Det kan være meget forskelligt fra person til person hvordan man sidder i en stol og arbejde. Dette kommer også an på selve arbejdet, for eksempel er der stor forskel på, hvordan man sidder hvis man spiller computer, og hvis man sidder og tegner som grafiker eller arkitekt. Derfor er det vigtigt at stolen som du vælger, er en som er lavet til at være ergonomisk korrekt til dit arbejde.