DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

De fleste har kun en bil for at komme fra a til b, men en bil kan være så meget mere end bare et transportmiddel. Hvis du vælger at gå op i din bil, både dens indre og dens ydre, vil du pludseligt kunne få din bil som hobby. Hvis du evt. Har en garage eller et område du kan arbejde med bilen på, og det rigtige udstyr, så er du godt på vej til at kunne bruge din bil som hobby.
Brug nogle timer om ugen på at sætte din bil i stand, og husk at hygge dig med det, spil noget musik imens du går og roder med bilen. Du behøver ikke være uddannet mekaniker for at kunne fikse og rode med din bil, du kan evt. starte med at finde ud af hvad du kunne tænke dig at ændre eller forbedre på din bil, og så søge på youtube videoer hvordan du gør.  

Forslag til projekter på bilen 

Du kan starte med at finde ud af om du vil lave nogle indre ændringer. Såsom motor, eller inde i kabinen, som nyt betræk på sæderne eller rattet.
Du kan også lave ydre forbedringer eller ændringer, såsom nye dæk, fælge, polering, tonede ruder eller sænkning af bilen.  

Fordele og ulemper ved at sænke bilen? 

Hvis du overvejer at sænke skal du huske på at der er nogle fordele og nogle ulemper ved det. Fordele kan være at bilen kommer til at lægge godt på vejen og reagere hurtigt, ulemperne kan være at affjedringen kan være hårdere og derfor føles mindre blød at kører, især på lange ture.
Sørg altid for at det er nogle anerkendte mærker du benytter når du sænker bilen, Eibach er et meget anerkendt mærke indenfor sænkningsudstyr, du kan finde et bredt udvalg af Eibach på Carvison her.
Nogle anbefaler også at du køber lavere og bredere dæk, hvis du sænker bilen, og sørg for ikke at sænke den mere end 3 cm ca. Det kan også anbefales at tage bilen til syn efter et påført sænkningssæt for at finde ud af om det er påsat korrekt.