DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan i ny og næ være svært at få døgnets timer til at gå op med alt, der nu engang skal gøres løbende. Hvis det kniber med at nå diverse ting på din ejendom såsom trappevask, fliserens og andet vedligeholdelse af indendørs og udendørs arealer, kan ejendomsservice måske være en god løsning. Du kan læse mere om ejedomsservice på http://www.gladejendomsservice.dk/.

Vicevært

En vicevært kan faktisk lidt af hvert. En vicevært går også under ejendomsservice, og viceværten udfører en masse små jobs i ejendommen. Viceværten udfører eksempelvis småreparationer, laver flyttesyn, opsætter navneskilte, holder tilsyn med skrald og vedligeholder både indendørs og udendørs arealer. Det er en del ting, som kan spare dig en masse tid til andre vigtige ting. Det er nemlig ret nødvendigt, at eksempelvis gangarealer og trappeopgange hele tiden bliver rengjort. Hvis disse områder ikke blive holdt ved lige, vil beboerne automatisk heller ikke passe på tingene. Beboerne vil ligeledes kontakte viceværten, hvis der opstår problemer i bygningen. Dermed slipper du selv for at bekymre dig om småproblemer. Hvis viceværten af en eller anden grund ikke selv kan håndtere problemet, vil du selvfølgelig altid blive kontaktet, så du er klar over, hvad der egentlig foregår i din bygning.

Gårdmand

Hvis der er en gård tilknyttet til din ejendom, kræver denne gård naturligvis også vedligeholdelse. Hvis gården ikke bliver passet, vil beboerne højst sandsynligt heller ikke benytte sig af den. Derudover ser det bare ikke særlig pænt ud med en misligholdt gård eller have. Her kan en gårdmand være en god løsning! Hvis du ansætter en gårdmand gennem en ejendomsservice, er du sikret en flot gård. Oftest får du nemlig også tilknyttet en gartner gennem ejendomsservicen. Gårdmanden vil sørge for, at gården eller haven fremstår knivskarpt året rundt. Så får du både en skøn gård og glade beboere.