DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mange pokeballs er blevet kastet siden Niantec i Juli 2016 lancerede Pokemon Go, og nu kommer den første større opdatering til spillet. Og den bringer mange nyheder med sig. Vi giver dig overblikket, så du kan være klar til de nye Pokemons.

Her syv måneder efter den lanceringen af verdens bedst sælgende mobilspil nogensinde, kommer den første store opdatering, som ændrer ganske lidt ved designet, men som til gengæld bringer 80 nye Pokémons til spillet. De 80 nye Pokemons kommer fra Gold and Silver spillene, som også var udvidelser til de oprindelige computerspil til diverse Nintendo konsoller.

Samtlige nye skabninger stammer fra den del af Pokemon-universet, som betegnes “Johto”, og det forlyder derfor, at vi kan vente os flere store udvidelser, som rulles ud senere. Det udfordrende for I mange poke-jægere er, at man nu med så mange Pokemons ved hånden ikke længere har plads til alle i dit Poke-dex. Det betyder altså, at du, hvis skal fange dem alle – og det er spillets kerneformål – må have pungen frem og investere i udvidet Poke-dex.

Det vurderes, at dataforbruget fortsat er det samme for den populære app, og garvede spillere ved, at Pokemon Go koster på tre fronter; På tiden, på telefonbatteriet og på data-kontoen. Så måske du skulle lede efter det rigtige abonnement til dine Poke-jagter: Find bedste og billigste mobilselskab i Danmark her.

 

Spillet har siden sin lancering i sidste sommer løbende mistet daglige spillere, men det skader som sådan ikke forretningen, da det er kommet frem, at Pokemon Go har omsat for lige godt syv milliarder danske kroner.

Mange eksperter ser spillets seneste opdatering, som en nødvendig revitalisering fra Niantecs side. Spillet har længe mistet interesse og omsætning, og de 80 nye dyr skal trække tidligere spillere tilbage ind i folden, så der igen findes horder af brugere, som vil træde byen tynd i jagten på de små sjove dyr.

Du kan læse meget mere om Pokemon Go hos Pokemon Go i Danmark her.