DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du elsker at gøre tingene selv derhjemme, så ved du sikkert også, hvor vigtigt det er at have det rigtig udstyr. Man kommer ikke langt med bare hænder, og der findes nærmest uendeligt meget værktøj til forskellige ting. Det er dog ikke sikkert, at du har brug for al værktøj i verdenen. I denne artikel kan du få et indblik i, hvad du i hvert fald bør have derhjemme. Det kan også være, du skal til at være i gang med at være en rigtig gør-det-selv-mand? Så kan du jo lige finde lidt inspiration til dine næste ønsker.

 

Du skal have en dyksav

Der er alt for meget savearbejde, der bliver alt for besværligt uden hjælp fra en dyksav. Med en dyksav kan du hurtigt komme igennem materiale, og du vil opleve, at det er meget tidsbesparende i forhold til at bruge en almindelig sav. Hvis man er en rigtig gør-det-selv-mand, så har man også en dyksav derhjemme.

 

Almindelig sav

Det er dog også meget godt at have en almindelig sav derhjemme. Det er nemlig ikke alle opgaver, hvor dyksaven egner sig bedre end den almindelig sav. Hvis man virkelig vil gøre tingene selv, så er det bedst, hvis man har begge slags save derhjemme.

 

Hammer og søm

En rigtig gør-det-selv-mand har naturligvis også hammer og søm derhjemme. Man kan komme rigtigt langt med hammer og søm, og det er noget af det, man kan starte med at lære at bruge. Det er virkelig nemt at bruge hammer og søm, og du har med garanti også prøvet det før.

 

En boremaskine

En rigtig gør-det-selv-mand har nemt ved lige hurtigt at sætte en hylde op derhjemme. Det kan han bruge sin boremaskine til. Der er faktisk ingen, der bør leve uden en boremaskine. Der er så meget, man kan bruge den til, og hvis man lige hurtigt skal have sat noget op, så bliver det meget bedre, hvis man gør det med en boremaskine. Det er særligt vigtigt, hvis man skal have noget sat op, som er tungt. Her er det nemlig vigtigt, at man kommer langt nok ind i væggen.

 

En skruetrækker

En gør-det-selv-mand har naturligvis også en skruetrækker, han kan hive frem for værktøjskassen. Her er det tilmed vigtigt, at man har skruetrækkere i forskellige størrelser, så de kan bruges til forskellige formål. Man køber det dog også ofte som sæt. Der er naturligvis meget andet værktøj, der er smart at have derhjemme. Du kan betragte disse ting som en god start.