DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er mange hunderede tusinde danskere der handler med aktier, men der er meget stor forskel på den måde vi handler med dem på, ligesom der er meget stor forskel på, hvor meget risiko vi ønsker, når vi handler. For mens det er hobby for nogen, der handler for et par tusinde kroner hist og pist, og mest gør det for hyggens skyld, så har det stor betydning for andre.

Der er mange, der selv sidder og forvalter deres frie midler eller har hele deres pensionsopsparing bundet i aktier, og for disse er det naturligvis ikke længere blot en hobby, men noget der har betydning for deres fremtid, da det er noget de skal leve af med tiden.

Hvis du ikke har forstand på aktier, anbefaler vi, at du overlader din formuepleje til professionelle, og istedet koncentrerer dig om noget du ved mere om.

Bliv god til din hobby og brug det.

Du kan dog sagtens blive en haj til aktiehandel, men det kræver at du sætter dig ind i sagerne. Du kan naturligvis godt være heldig og tjene en masse penge ved at købe risikoaktier der stiger voldsomt, men risikoen for at du mister penge på den måde er langt større.

Hvis man på sigt gerne vil tjene penge på aktiehandel, handler det i høj grad om analyse og indsigt, og så handler det om øvelse. Lær at læse aktiemarkedet ved at holde øje med kurser, nyheder og hvordan markedet reagerer i forhold til nyheder fra de store børsnoterede virksomheder.

Så hvis du på sigt kunne tænke dig måske selv at investere dine penge fremfor selv at gøre det, så brug den ekstra tid på din hobby, hvilket gør at du kan gøre det til mere end det.