DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

En drone er en skøn gadget, som du kan få mange timers sjov ud af. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er tilladt at flyve i byzoner, hvis ikke det er i professionelt øjemed og har indhentet en tilladelse hos politiet.

Derfor er en drone måske ikke det oplagte valg, hvis du bor i en by, hvor der er tæt beboelse. Fortvivl dog ikke; du må nemlig gerne flyve med drone på landet, hvis du er interesseret i det. Det er nemlig rigtig sjovt, og der er ikke så meget bebyggelse — og så kan du simpelthen også være heldig at fange nogle rigtig fine billeder. Og det ville jo være fantastisk.

Du bør koble din drone til internettet

Begrebet ‘Internet of Things‘ blev første gang introduceret i 1999. I hvert fald hvis vi skal tro Wikipedia. Kort og konkret går det ud på, at forskellige ting bliver koblet til internettet — og grænserne for, hvad der kan tilkobles, er egentlig ganske brede.

Faktisk kan alt i princippet kobles til internettet, og det betyder, at der vil være mulighed for at regulere de fleste ting via en tablet, computer eller pc. På mange punkter ved vi endnu ikke, hvad dette kan komme til at betyde for fremtiden, idet det vil give uanede (og ubegribelige) muligheder.

Du kan også koble din drone til nettet — og det anbefaler vi på det kraftigste, at du gør. Det vil nemlig betyde, at du kan styre den længere og mere præcist. Samtidig vil du kunne filme med din drone, hvis den er udstyret med et kamera. Bare rolig, det er de fleste droner. Ellers er det svært at få dem til at flyve hjem igen. Eller ud for den sags skyld.