DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi lever i en tiltagende digitaliseret verden. Langt de fleste af os bruger på daglig basis uanede mængder foran den ene eller den anden form for skærm. Computere indtager en essentiel plads på størstedelen af de indendørs arbejdspladser. I vores fritid tillader smartphones os både at finde vej, at holde os opdaterede på vores interesser og at dokumentere vores daglige færden på de sociale medier.

Hvorfor gamer vi?

Selvom computerspil endnu er en relativt ny opfindelse, er gaming i dag et mindst lige så udbredt og omfattende fænomen som for eksempel musik, film og litteratur. Dette gælder både i forhold til, hvor meget tid den gennemsnitlige gamer bruger på at spille, og hvor mange penge vi gennemsnitligt bruger på aktiviteten.

Nyere undersøgelser viser, at der generelt set er tre gode grunde til, at vi elsker at game. For det første giver gaming os mulighed for at udforske verdener, som ikke er tilgængelige for os i det virkelige liv. For det andet omfatter særligt online gaming et væsentligt socialt aspekt – gennem gaming dyrker vi de sociale interaktioner med både nye bekendtskaber og med folk, vi i forvejen kender og holder af. Og for det tredje er gaming en aktivitet, som tiltaler den konkurrencedrevne del af os. Gaming har mange fordele.

Hvorfor bruge gamer-briller?

Oftest har vi en fest, når vi gamer løs foran computeren. Vi giver slip på vores bekymringer og hengiver os til spiluniverset. Dette betyder desværre, at vi som regel glemmer at passe på vores krop, mens gamingen står på. Sidder du i en dårlig stol, har du ondt i ryggen, når du omsider rejser dig op. Bruger du en mus af dårlig kvalitet, er der en god sandsynlighed for, at du både taber flere spil, end du burde, og at du får smerter i dine fingre og i dine håndled. Og forsømmer du gamer-brillerne, overanstrenger du dine øjne både på kort og på lang sigt.

Gamerbriller er udviklet til både børn og voksne. Brillerne filtrerer det skadelige blå computerlys fra, og derved sikrer de optimale forhold for dine øjne i de timer, hvor du sidder foran skærmen.
Markedet for gamerbriller er stort, og brillerne fås i mange forskellige prisklasser. Det er bare om at finde dét par, der passer til dig og netop din gaming.

Hvor kan jeg læse mere?

Vil du vide mere om gaming-syn og gamerbriller? Så kan du med fordel læse mere om gamerbriller her..