DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vil du øge spændingen til quizaftenen og tage den til nye højder? Konkurrencegenet er i os alle sammen, og det kan være sjovt, når man spiller om præmier. Med en pokal kan i lave en sjov turnering, som hele familien eller vennerne spiller om.

Er du vant til at mødes med vennerne eller familien over et måltid mad? Spilleaftener er altid sjove, og det er en sjov og anderledes måde at være sammen på. Så hvorfor ikke prøve noget nyt? Inviter til en spilleaften, og dyst om den helt store pokal og selvfølgelig, allervigtigst, æren.

Hvordan arrangerer man en rigtig spilleaften?

Det er en god ide at invitere gæsterne i en weekend. Tiden flyver afsted når man spiller, og aftenerne kan godt blive lange. Dine gæster vil helt sikkert være mere afslappede, når de ved, at de ikke skal på arbejde dagen efter.

Dernæst skal du finde en præmie, som gæsterne skal dyste om. Gør det til en årlig event, og få graveret en pokal, som gæsterne vil elske at have i deres hjem. Du kan eventuelt gravere årstallet, en sjov titel eller noget helt tredje. Start planlægningen af spilaftenen, og find en graveret pokal her.

Vind forskellige pokaler

Du kan få pokaler i tre forskellige størrelser og farver. Dine gæster har derfor mulighed for at vinde 2. Og 3. pladsen, hvis de ikke tager hovedpræmien. Dermed er der garanti for, at alle får en god aften.

De fås i farverne: Sølv/guld, sølv/rød og sølv/guld. Graveringspladen er lavet i smuk marmor, så det er uden tvivl en pokal, som kommer til at pryde hylden i hjemmet.

Hvad skal i spille?

Der findes mange gode spil, hvor i kan dyste i hold eller mod hinanden. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når i skal have en quizaften. I kan eksempelvis vælge de klassiske brætspil, quizspil eller kortspil.

Vælg et spil, som alle kan være med til. Hvis du vælger, at i skal dyste mod hinanden i en Harry Potter quiz, så er det vigtigt, at alle har set det. Ellers bliver det hurtigt kedeligt for deltagerne. Alternativt, så kan du vælge at holde en afstemning før quizaftenen, hvor i beslutter, hvilket et spil, i skal spille.

Det er vigtigt at sørge for drikkevare og snacks. Dette øger hyggestemningen. Start derfor med at spise den store middag for det kan være besværligt, at skulle spise og spille samtidig.