DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Afslapning og ferie er vigtigt at prioritere i et velfungerende liv. Sommetider kan en helt simpel ferie hjemme i Danmark være den mest afslappende form for ferie. Hvis man alligevel gerne vil bare lidt væk fra hverdagens rammer, er en campingferie helt perfekt.

Campingvogne af kvalitet

Til en campingferie er en af de bedste og mest komfortable løsninger en campingvogn. Hold ferie i Danmark med en ny eller brugt Adria campingvogn. En Adria campingvogn er en af de mest solgte campingvogne i landet. Det skyldes formentlig det enorme udvalg, og at de tilbyder høj kvalitet til en retfærdig pris. Du bestemmer selv, om du foretrækker en brugt og billigere eller en spritny og dyrere campingvogn. Ligegyldigt hvad dit valg falder på, garanteres det, at den er i fornuftig stand. Det skal også pointeres, at campingvognene som minimum er med glasfibertag for bedre holdbarhed. Der er masser at overveje, bl.a. om man ønsker rundsiddegrupper med bord til færre personer eller normale siddegrupper med flere siddepladser.

Løsninger til enhver campingferie

Uanset din families personantal er der en matchende Adria campingvogn. De findes både med enkelt- og dobbeltsenge samt køjer, så hele din familie nemt kan være samlet på ferien. Det står en frit for, om campingvognens gulvvarme skal være elektrisk eller vandbåren. Hvis man elsker naturligt lys og at kunne nyde den fulde udsigt uden at skulle gå udenfor, er der gode nyheder. Flere af Adrias serier, såsom Alpina og Adora, er nemlig som standard udstyret med et stort panoramavindue. Vinduet har tilmed indbygget solafskærmning og myggenet. Til helårligt brug er Alpine-serien oplagt, og man bør ved valg af anden campingvogn overveje at få indstillet ALDE-centralvarme til frysende dage og aftener. Truma-blæservarme er optimalt til de køligere sommernætter. Man kan til egen fordel også kigge på fortelte til en Adria campingvogn for at forene de to campingformer.